Credit iute – online sau prin telefon, usor de accesat

Cel mai iute credit ce poate fi accesat la ora actuala este cel disponibil online ori prin telefon. Solutiile oferite de IFN-uri in 2019 sunt adecvate.

Orice om cand se afla intr-un impas financiar incearca sa gaseasca solutii rapide de a iesi din el. Cel mai rapid mod de a face rost de bani intr-o astfel de situatie este sa-ti indrepti atentia catre societatile financiare care permit accesarea fara acte fizice, adica fara deplasari.

Ce-ar putea fi mai iute decat un credit online ori prin telefon in 2019? Poate o accesare prin SMS? Da! Este posibila! De fapt, chiar sunt unele societati care

Se poate obtine un imprumut prin telefon? Raspunsul nostru este afirmativ, insa, exista o conditie si anume, sa fi colaborat deja cu societatea respecitva, astfel incat aceasta sa aiba informatii despre bonitatea ta actuala.

Trebuie sa se cunoasca datele despre venitul tau pentru a ti se aproba un credit. Orice institutie financiara, fie ea banca ori IFN, nu acorda creditul pana nu iti verifica gradul de indatorare. Si de aici pleaca o intreaga verificare a venitului si a implicatiilor financiare actuale (daca mai ai alte credite in derulare).

Un cetatean care solicita un credit prin telefon 2019 doar cu buletinul trebuie sa faca dovada ca are veniturile necesare pentru a-l rambursa la timp, in conditiile specificate in contract.

In ultimii ani si bancile si IFN-urile au inceput sa fie mult mai permisive cu tipurile de venituri admise la creditare.

Astfel, veti intalnit in sistem, printre veniturile admise:

  • venituri din chirii
  • venituri din vanzari
  • venituri din diurne si alte indemnizatii
  • venituri obtinute din activitati independente
  • actiuni
  • venituri obtinute din profesii liberale

Astfel, sunt acceptati la creditare acei clienti care obtin venituri lunare constante, deci incaseaza lunar un venit sustenabil, suficient pentru a-si rambursa creditul contractat.

In momentul in care esti eligibil si ai un venit care te situeaza sub limita gradului de indatorare admis, institutia financiara iti aproba imprumutul.

Daca depasesti pragul gradului de indatorare vei fi cu siguranta respins.

Cel mai iute credit pe care il poti solicita este cel online, daca esti la prima colaborare cu IFN-ul la care vrei sa te imprumuti. Daca soliciti online la institutia nebancara, procesul este foarte rapid. La banci poti sa iei un credit de nevoi personale cu 3 luni vechime minim la locul actual de munca si de la 6 la 12 luni, vechime in total.

Aprobarea unui credit nebancar online se face in functie de veniturile tale actuale, venituri ce reies din exstasul de cont solicitat de IFN-urile care permit accesarea online.

Poti sa te imprumuti in astfel de conditii chiar daca nu ai un loc de munca stabil, chiar si fara sa lucrezi. Totul e sa poti demonostra ca ai venituri certe, justificabile cu acte.

Privitor la venituri, acestea au inceput sa fie verificate prin intermediul ANAF. Aceasta practica este folosita de toate bancile comerciale din Romania si de o parte dintre IFN-uri.

Daca aplici online pentru un credit nebancar, in mai putin de o zi poti sa ai banii in cont. Lucrurile se misca foarte repede la IFN-urile care acorda credite online. De fapt, asta este si cel ma important avantaj al acestor imprumuturi. Rapiditatea.

Daca ai un istoric negativ, poti sa te indrepti catre IFN-uri care accepta si persoane cu istoric negativ. Cei catalogati drept rau platnici ori restantieri nu sunt tocmai bine vazuti atunci cand solicita un credit, dar sunt IFN-uri care sunt ingaduitoare cu ei.

Bancile sun mai restrictive din punctul de vedere al conditiilor de eligiiblitate, si in privinta istoricului de creditare, si al veniturilor, chiar si al vechimii in munca.

Tipurile de venituri admise de banci sunt mai restrictive decat cele admise de IFN-uri, indeosebi cele axate pe microcredite, care incheie contracte online.

Un dezavantaj al creditelor nebancare online este suma mica pe care o poti obtine. IFN-urile nu risca sa acorde sume prea mari de bani, limitandu-se la cateva mii de lei. De regula, media acordarilor este intre 2000 lei si 3000 lei.

You Might Also Like