Credit fara adeverinta de venit – Credex

Credit online instant fara adeverinta de venit – Credex, pentru cumparaturi in rate in trei pasi de la Altex

Altex a relansat sistemul de plati in rate Credex – sistem cunoscut inainte de criza sub forma de ‘cumparaturi in rate doar cu buletinul’.

Se pare ca din nou puteti achizitiona in rate de la Altex utilizand creditele solicitate din direct in magazin, creditele Credex.

Intentia Altex este sa dinamizeze sistemul de plati prin Cedex, avand pareri pozitive despre creditul doar cu buletinul.

Din pacate, romanii nu prea folosesc cardul pentru plata ramburs a comenzilor online, desi comenzile online cresc de la an la an. Inca nu exista o atat de mare siguranta in piata, cat sa efectuezi cumparaturi online si sa le platesti cu cardul.

Credex este deja un brand, care, chiar daca a cazut in desuet dupa caderea in disgratie a creditelor doar cu buletinul, oamenii il mai cauta inca, ca pe o solutie de a achizitiona diverse electrocasnice.

Creditele acordate prin Credex se deruleaza sub tutela TBI Credit IFN (ale carei rulaje se desfasoara prin Raiffeisen – banca cu care Altex a lansat in inul 2005 celebrul credito doar cu buletinul).

Oricum, la momentul acesta, Credex ofera un credit ca oricare altul – un credit nebancar (TBI Credit IFN), cu o dobanda buna pentru un produs oferit de IFN.

Poti aplica online pentru un credit rapid fara addeverinta de venit.

Cum procedezi pentru a obtine un astfel de credit?
– alegi produsele dorite din magazinele online Altex, dupa care atunci cand finalizezi comanda, selectezi ca metoda de plata – plata prin credit online CREDEX.
– un consultant TBI Credit IFN se va deplasa la tine acasa pentru a te informa cu privire la detaliile creditului si iti va prezenta o oferta personalizata.
– nu este nevoie sa te deplasezi la magazin ori la banca pentru a semna contractul de imprumut
– produsele iti sunt livrate acasa impreuna cu contractul de credit. Urmeaza sa semezi contractul si sa-l inmanezi curierului care ti-a livrat produsele, impreuna cu celelalte acte necesare.

Pentru a apela la un credit clasic Credex (credit oferit in colaborare TBI Credit – Altex), trebuie sa indepliniti urmatoarele criterii de eligibilitate:
– sa fi cetatean roman cu domiciliul in Romania;
– sa ai o varsta cuprinsa intre 18 si 75 de ani
– sa fi angajat si sa ai cel putin salariul minim pe economie, iar in cazul pensionarilor un minim venit de 400 de lei lunar;
– sa fi angajat pe perioada nedeterminata ori pe perioada determinata care sa aiba cel putin duarata contractului de credit;
– vchimea la ultimul loc de munca sa fie de cel putin trei luni neintrerupt.

Pentru cardul de credit cu prima la cumparaturi, conditiile de eligibilitate sunt urmatoarele:
– sa fii ceatean roman;
– sa ai o varsta intre 18 si 70 de ani;
– venit minim: 800 lei pentru angajati si 640 lei pentru pensionari
– vechimea la locul actual de munca sa fie de cel putin trei luni neintrerupt.

Actele necesare pentru a apela la un credit clasic ori la un card de credit cu prima la cumparaturi CREDEX:
– copie dupa buletin
– acord de consultare a bazei de date ANAF/talon de pensie in original.

Exemple de calcul finantare in rate online Credex:

– pentru cumparaturi de 999 lei (folosind cardul de credit Mastercard Standard oferit de TBI Credit IFN), cu rambursare in 60 de rate lunare si dobanda de 30%, valoarea ratei lunare este de 37,82 lei, iar totalul de plata ajunge la 2.269,27 lei, DAE fiind de 46,29%;
– pentru cumparaturi in valoare de 2,500 de lei (folosind acelasi card de credit de la TBI Credit IFN), rata lunara este de 89,62 lei, totalul de plata fiind de 5.377 lei, DAE fiind in acest caz de 41,96%. Creditul este contractat pe 5 ani
– pentru cumparaturi de 5.000 lei – credit contractat pentru 5 ani, prin aceeasi societate TBI Credit, rata lunara este de 154,79 lei, totalul de plata ajungand la 9.293 lei, DAE fiind in acest caz 31,51%.

You Might Also Like