Credit de refinantare UniCredit Consumer Financing IFN

Daca vrei sa obtii bani in plus si rate mai mici, poti sa-ti refinantezi orice credit prin societatea nebancara UniCredit Consumer IFN

Creditul de refinantare oferit de UniCredit Consumer Financing IFN, iti poate aduce o suma de bani in plus, fara de produsul pe care doresti sa-l refinantezi si de asemeanea, poti plati si rate mai mici, asadar obtii mai multe avantaje.

Sumele pe care pe poti refinanta urca pana la maxim 100.000 de lei, iar dobanzile incepand de la 6.49%.

Daca ai unul ori mai multe credite bancare, indiferent ca sunt la una ori la mai multe banci, poti sa le restrangi intr-un singur loc, si sa obtii o rata lunara mai mica, iar daca ai nevoie de o suma de bani suplimentare si te incadrezi in gradul de indatorare legal, poti s-o primesti si pe aceasta.

Un exemplu de refinatare pentru suma de 100.000 de lei la un credit de refinantare fara ipoteca de 100.000 de lei, contractat pentru 5 ani. Obtii o dobanda variabila incepand de la 6.49% (ROBOR la trei luni la care se adauga coeficientul de 3,56% si de asemenea mai ai de plata un comision de analiza dosar in valoare de 250 de lei, precum si o asigurare de viata optionala la prima finantare, in cuantum de 0,15% din suma imprumutata inmultita cu coefcientul de creditare. Valoarea totala a creditului ajunge la finalul celor 5 ani la 128.226,1 leu, asta inseamnand o dobanda anuala efectiva de 10,75%.

Pentru a accesa o astfel de refinantare poti incepe prin a completa formularul online in care sa-ti lasi datele tale: nume si prenume, email, telefon, mesaj. In urma completarii, veti fi contactati de un reprezentant al bancii pentru a continua operatiunile necesare refinantarii.

Creditele de refinantare UniCredit Consumer IFN se impart in mai multe clase, in functie de valoarea lor, astfel:
– credite mic, cu valoarea de pana la 15.000 de lei
– credite medii, cu valoarea intre 15.001 si 40.000 de lei
– credite mari, cu valoari cuprinse intre 40.001 si 100.000 de lei.

Pentru a accesa un credit de refinantare, trebuie sa indepliniti urmatoarele conditii de eligibilitate:
– sa aveti peste 18 ani, ori 25 in cazul navigatorilor
– sa aveti maxim 70 ani, iar in cazul navigatorilor maxim 60
– sa aveti un venit lunar net de 450 de lei, respectiv de 250 de euro pentru navigatori.

Categorii de venituri eligibile: din salarii, venituri obtinute de navigatori, drepturi de autor, chirii, dividende, venituri din activitati liberale, pensii, diurna, rente viagere, etc.

Actele necesare:
– buletinul – cartea de identitate
– documente doveditoare ale veniturilor sau acordul de consultare a bazei de date ANAF
– cerere de credit.

Pentru imprumuturile cu valoare de pana in 25.000 de lei, raspunsul la cerere il primesti pe loc, pentru sume de bani mai mari, raspunsul se da in maxim 2 zile lucratoare.

Daca platesti anticipat, nu mai platesti dobanda.

Pentru a primi creditul de refinantare trebuie sa-ti deschizi un cont la UnicCredit Bank, cont in care iti vei plati si ratele aferente credtului.

Ratele aferente creditului de refinantare se pot plati direct la casieriile UNiCredit Bank, fie prin punctele PayPoint si statiile SelfPay ori prin debit direct din contul tau deschis la UniCredit Bank.

Exista destule oferte in piata de refinantare, tot mai multi clienti fiind interesati de astfel de produse financiare.

Evident, prin refinantare, clientul trebuie sa obtina anumita avantaje: fie o rata mai mica, fie bani in plus, fie restrangerea mai multor credite intr-unul singur, fie combinatii din acestea. Va sfatuim sa analizati atent caracteristicile creditului/creditelor pe care le detineti in prezent si apoi sa comparati cu oferta de refinantare sa vedeti daca este in avantajul vostru.

Creditul de refinantare fara ipoteca de la UniCredit Consumer IFN se acorda pentru perioade de pana la 5 ani, ori chiar 10 in cazul creditelor contractate inainte de 31.10.2011.

Refinantarea o puteti face in interiorul perioadei acceptate de IFN, nu tebuie neaparat sa fie pe perioada egala cu durata ramasa a vechiului imprumut. Daca prelungiti perioada de creditare, cu siguranta veti obtine rate mai mici, si va puteti reechilibra financiar, daca asta va doriti.

You Might Also Like