Credit de nevoi BRCI fara adeverinta de venit

Banca Romana de Credite si Investitii ofera clientilor un credit de nevoi personale cu acte putine, fara adeverinta de venit

Daca aveti nevoie de un credit de nevoi personale fara adeverinta de venit, puteti opta pentru varianta celor de la BRCI.

Din categoria creditelor de nevoi personale prezente pe piata romaneasca, va prezentam astazi un produs al celor de la Banca Romana de Credite si Investitii.

Creditul de nevoi oferit de BRCI este unul care iti poate aduce sume de bani de pana la 45.000 de lei, pe o perioada de maxim 60 de luni. Moneda de acordare este in lei, iar dobanda este fixa sau variabila. Pentru contractarea imprumutului, este nevoie de un garant fidejusor ori de maxim 3 codebitori. Banii imprumutati pot ajunge la tine fie in mana, direct de la o agentie a bancii, fie direct pe card.

Documentatia solicitata de banca este minima, iar vestea buna este ca acest credit nu necesita adeverintade venit. Aceasta facilitate este valabila doar pentru persoane cu veniturile raportate la ANAF.

In momentul in care va hoatarati sa solicitati un credit, cei de la BRCI va vor aloca un consultant dedicat care va va indruma pe toata perioada necesara pana la semnarea contractului de credit, asigurandu-va asistenta la completarea si colectarea documentatiei necesare.

Daca va grabiti foarte tare, puteti sa primiti un credit chiar in aceeasi zi. Acest credit de nevoi personale acordat aproape pe loc, in aceeasi zi, este unul din cele mai rapide din piata.

Dobanda practicata de cei de la BRCI este un avantajoasa, asa ca veti obtine niste rate mici.

Pentru a atinge nivelul de venit care sa va permita imprumutul dorit, Banca Romana de Credite si Investitii accepta o gama variata de venituri.

Conditii de eligibilitate:
– sa aveti o varsta intre 21 si 70 de ani;
– sa aveti venituri minime lunare de 2.500 lei;
– sa aveti vechime in munca de 12 luni si de 6 luni la ultimul loc de munca, in cazul celor cu vechme totala in munca mai mica de 12 luni, respectiv de 3 luni, daca vechimea totala in munca este mai mare de 12 luni.

Documentele solicitate:
– cerere de creditare si respectiv cererea de deschidere cont curent/de economii, ori emitere card;
– documente care sa ateste veniturile, in cazul in care veniturile dumneavoastra nu sunt raportate la ANAF.

Pentru solicitarea unui credit, puteti accesa online platforma bancii (www.brci.ro), trimiteti un mesaj si veti fi contactat de un reprezentant al bancii. Ori mai aveti varianta de a suna la Asistenta Clienti pentru orice informatie suplimentara. De asemenea, puteti sa va deplasati la o unitate BRCI pentru inormatii detaliate despre acest credit de nevoi personale fara adeverinta de venit.

You Might Also Like