Credit de consum cu garantie imobiliara

O solutie de a face rost de o suma mare de bani este imprumutul garantat imobiliar

Pe piata financiara din Romania exista o serie de variante de credite de consum cu garantie imobiliara.

Daca vrei sa platesti putin pentru un imprumut, stiind ca ai o situatie financiara stabila pe termen mediu si lung, poti apela la un credit de consum cu garantie imobiliara. In acest fel, costurile asociate sunt mici, iar sumele la care ai acces sunt mari.

Unul dintre produsele de acest gen din piata financiara este produsul iCredit PLUS oferit de societatea nebancara iCredit. Acest credit de consum cu garantie imobiliara are plafonul maxim la 400.000 de lei.

Pentru ca cei de la iCredit sunt cunoscuti indeosebi pentru creditele lor rapide acordate pe termen scurt, putin stiu ca ei acorda si astfel de credite mai mari pe termen lung.

Acest imprumut numit iCredit PLUS este in fapt un credit de nevoi personale care se obtine in baza garantarii lui cu un imobil ori un teren.

Sumele ce pot fi accesate variaza intre 6.000 si 400.000 de lei. Pentru sume mai mici, puteti apela la creditele rapide oferite de iCredit – produse fara garantii.

Perioada de acordare pentru creditul de consum ipotecar este de la 6 luni la maxim 5 ani. El este accesibil persoanelor ce locuiesc atat in zonele urbane cat si in cele rurale. Pentru a fi eligibil, trebuie sa ai o varsta intre 18 si 80 de ani, sa detii un imobil in proprietate personala, dar si sa faci dovada existentei unei surse constante de venit (veniturile pot fi din salarii, din pensii, chirii, dividente, etc).

Pentru acest credit puteti aplica online, utilizand platforma oferita de IFN-ul iCredit, ori puteti sune la telefonul 031 7171 100. De asemenea, pentru alte informatii puteti trimite un email pe adresa office@icredit.co.ro.

Ar mai fi de spus ca acesta este un produs financiar cu pre-aprobare rapida online.

De asemenea, e bine sa stiti ca nu veti plati comision de administrare, acesta fiind zero pentru creditul de consum cu garantie ipotecara.

Ratele sunt mai mici in prima parte a contractului, iar dobanda este fixa.

Dupa cum v-am spus anterior, daca sunteti siguri ca venitul actual se va pastra pe durata derularii contractului de imprumut, atunci cu siguranta un credit de consum cu garantie imobiliara este exact ce va trebuie, daca sunteti in cautarea unei sume mai mari de bani.

Daca nu aveti certitutidinea unui loc de munca stabil si a unui venit echilibrat pe prioada derularii contractului de credit, e mai bine sa nu va aruncati catre aceste produse financiare.

You Might Also Like