Credit bancar mare cu dobanda mica

Creditul de consum ING cu garantie ipotecara, are o dobanda avantajoasa

Vrei un credit bancar cu o valoare mai mare, pentru o perioada mai lunga de timp? Cei de la ING au un astfel de credit de consum cu garantie ipotecara la care poti apela.

Creditul de consum ING garantat cu ipoteca iti poate aduce sume de bani de pana la 900.000 de lei, pe o perioada de 3-5 ani. Dobanda este de 4,95% pe an, deci, foarte avantajoasa.

Daca ti-ai facut planuri pentru aceasta vara, fie sa-ti amenajezi locuinta, fie sa-ti cumperi diverse electrocasnice, de acum totul devine foarte limpede. Poti sa iei in calcul aceasta oferta de creditare de la ING, pentru ca, dupa parerea noastra este o varianta buna.

Creditul poate urca pana la o valoare de 75% din valoarea ipotecii, adica din valoarea imobilului pe care-l aduci drept garantie, insa, nu poate depasi suma de 900.000 de lei. Minimul de creditare este de 13.000 de lei.

Pentru accesare, trebuie sa: ai o varsta cuprinsa intre 18 si 63 de ani la femei, 65 de ani barbati, ori 55 la navigatori, sa ai un venit minim net lunar de 1.500 de lei si o vechime de minim un an in campul muncii, cu minim 6 luni vechime la ultimul angajator.

Costurile asociate acestui credit bancar mare:

– 500 de lei comision de analiza (pana pe 30 iunie acest comision este 0, daca va grabiti);
– 0 comision de administrare;
– 0 comision de deschidere cont.

Pe langa aceste costuri, mai intervin diverse taxe percepute de terti, taxel legate de imobilului pe care-l aduci drept garantie.

Spre exemplu, pentru un credit cu o valoare de 70.000 de lei, contractat pe 5 ani, cu asigurare de viata inclusa, DAE-ul ajunge la 5,43% pe an.

Pentru accesare, poti opta pentru varianta online, in care completezi un formular simplu si astepti sa fi contactat de un reprezentant al bancii. Pasul urmator este sa te deplaseezi la sediul ING pentru completarea cererii de credit. Daca veniturile iti sunt raportate la ANAf, nu mai ai nevoie de adeverinta de venit. Daca nu sunt raportate la ANAF, vei avea nevoie si de adeverinta de venit. Urmatorul pas ar fi sa achiti taxa de evaluare si sa astepti evaluatorul pentru locuinta pe care o aduci drept garantie. Dupa ce semnezi contractul de credit, vei primi banii in contul tau curent in lei la IN, pe care-l deschizi in prealabil.

Actele necesare:
– buletin
– actele de proprietate ale imobilului: act de proprietate, cadastru, intabulare
– actul de identitate al celorlalti proprietari, daca este cazul
– adeverinta de venit in formatul ING, daca n-ai veniturile raportate la ANAF
– document privind veniturile incasate pe anul anterior, tot in cazul in care nu ai veniturile raportate la ANAF.
Si alte acte anexe…

You Might Also Like