Ce zici de un Anticredit de nevoi personale?

Vrei credite cu anticredite? Acum le poti avea de la Credius.

In premiera absoluta, cei de la Credius ne propun o oferta mai neconformista (cel putin in exprimare) de creditare – anume, pachetul Anticredit.

Ce este acest pachet anticredit? Din ce-am inteles noi, este o oportunitate de a-ti micsora costurile creditului, ajutandu-te practic la rambursarea creditului cu costuri mai mici, intr-un mod mai avantajos.

Astfel, fiecare credit de nevoi personale oferit de Credius vine insotit de un pachet Anticredit, oferta ce inlesneste rambursarea.

Aceasta oferta Anticredit aduce un cost negativ la rambursarea anticipata sau la refinantarea creditului de pana la 1% din suma totala a creditului. Altfel spus, obtii o reducere de 1% din total credit, daca rambursezi anticipat, ori daca iti refinantezi creditul.

Daca te grabesti si rambursezi anticipat un credit, nu vei plati comisioane ca la alte institutii financiare, ci dimpotriva, vei fi recomensat cu un bonus de cei de la Credius. La o suma de 10.000 de lei, bonusul de rambursare anticipata este de 100 de lei.

Daca iei in calcul ca la alte institutii platesti acesti 100 de lei pentru rambursare anticipata, poti spune ca acest pachet Anticredit iti aduce un bonus de 200 de lei.

Daca ai nevoie urgenta de o suma e bani si apelezi la Credius pentru un astfel de credit rapid de nevoi personale, insa, intre timp situatia ta financiara s-a imbunatatit si ai vrea sa-ti microserezi costurile, poti sa apelezi la un credit bancar, sa-ti rambursezi creditul pe care l-ai contractat la Credius, caz in care, vei fi recompensat prin acest pachet Anticredit, si vei obtine un bonus de rambursare anticipata.

Pachetul Anticredit oferit de cei de la Credius iti permite sa contractezi un credit rapid pe termen scurt cu costuri mai mici, pentru ca ai posibilitatea sa-l transformi intr-un credit pe termen lung.

Creditul rapid online la care poti apela la Credius iti permite accesarea doar cu buletinul, in 60 de minute (aceasta varianta face parte din categoria creditelor rapide fara adeverinta de venit obligatorie). Acestui credit ii poti asocia de acum Pachetul Anticredit. Cererea de creditare se completeaza in 5 minute, iar daca imprumutul iti este aprobat, semnezi contractul la cel mai apropiat birou Credius, ori daca n-ai posibilitatea de deplasare, ti-l aduc ei acasa.

Creditul rapid online de nevoi personale iti permite accesarea unor sume de bani intre 450 si 1.800 de lei, pe perioade de 1-5 luni. Comisionul de analiza dosar este de 48 de lei, cel de administrare de 2,6% lunar, iar rata dobanzii fixe este de 108% pe an. Ca sa obtii acest credit trebui sa ai domiciliul stabil in Romania si 20 de ani impliniti.

Ex de calcul: pentru un imprumut de 1000 de lei contractat pe o perioada de 0 luna, valoarea totala de rambursat este de 1.126 lei. Dobanda anuala efectiva in acest caz este de 649,58%.

Pentru accesare veti avea nevoie de buletin si de cerere de credit completata si optional de adeverinta de venit ori talon de pensie.

You Might Also Like