Ce parere aveti despre magazinele online?

Ati cumparat ceva de pe internet? Sunt de incredere magazinele online?

Parerea mea despre magazinele online este una relativ buna, asemanatoare in multe privinte cu parerea mea despre magazinele stradale. Nu cred ca magazinele online sunt mai rele sau mai bune decat cele stradale, dupa cum nu cred, de altfel, ca cele online sunt mai putin sigure.

Ca orice padure, exista uscaturi, la fel e si cu magazinele online; unele sunt serioase, altele nu. Acelasi lucru se intampla si cu magazinele stradale. Nu exista perfectiune, nici macar la nivel mediu, daca ma intrebati pe mine. Chiar daca ai avantajul de a pune mana pe produsul cumparat, atunci cand achizitionezi de la magazinele stradale, exista si acolo destul de multa dorinta de castig din partea patronilor si vanzatorilor, asa ca, nu am cine stie ce incredere in ele.

Dupa parerea mea, sistemul online trebuie imbunatatit, iar uscaturile trebuiesc curatate, insa, este foarte dificil sa reusesti acest lucru, si ma refer aici la structurile statului roman, atata timp cat clientii nu sunt interesati sa schimbe ceva. Eu am exemple pozitive si negative atat cu magazinele stradale cat si cu cele online, echilibrul fiind aproape perfect.

Dupa parerea mea, poti sa cumperi online produse de calitate, atata timp cat te asiguri ca sunt de calitate si mai ales ca vei primi acasa ce-ai comandat.

In privinta magazinelor stradale, lucrurile s-au agravat un pic as zice. In loc sa mearga intr-o directie buna, dimpotrivita, parca neregulile au crescut din ce in ce mai tare, poate si din cauza ca magazinele online au inceput sa le ia din clientii.

Eu sunt o persoana ce are incredere destul de mult in oameni, motiv pentru care, ma si mir cand sunt pacalit fara drept de apel. Spre exemplu, cumper branza din piata Domenii, de la niste cetateni, asa-zisi „sibieni”. Ei bine, varietatile de branza sunt multiple, mai nimeream si branza buna si branza proasta, insa, de cele mai multe ori avea gust de oameni (pentru ca am uitat sa spune ca telemeaua de oaie putin sarata este preferata familiei). Ei bine, de cateva luni incoace, acesti „sibieni” nu mai vand branza de oaie, nici macar cu gust de oaie. Ba mai mult de atat, au o tehnica aparte, iti dau sa gusti o branza ca fiind telemea de oaie, pentru ca mai apoi, sa te trezesti ca ajungi acasa cu o branza realizata din niste straturi mai mult decat dubioase, aparent erau stranse la un loc mai multe tipuri de branza, niciuna din aceste sortimente ce formau amalgamul nu avea vreo urma de branza de oaie. In fapt, chiar ma intereseaza parerea dumneavoastra vis-a-vis de acest subuiect al branzei de oi. De cand n-ati mai mancat o telemea de oaie adevarata, care sa si aiba gust de telemea de oaie?

Revenind la subiectul nostru de inceput, anume, la magazinele online si la cat de sigure sunt acestea, este bine ca odata ce ai „luat teapa” mai pe romaneste de la un asemenea magazin, sa nu mai incerci si a doua oara sperand ca este mai cu noroc. Va fi la fel, credti-ma! Acelasi lucru este din pacate valabil si la magazinele stradale, unde chiar va sfatuiesc sa fiti atenti la ce cumparati, indiferent daca se numeste magazin, supermarket ori hypermarket.

You Might Also Like