CASCO direct – asigurarea ta personala

Allianz Direct ofera clientilor o asigurare CASCO pentru persoane fizice

Asigurarea CASCO este foarte importanta pentru detinatorii de autotorisme, in special pentru cei ce-si castiga paine din condus, ori cei ce circula cu o anumita frecventa.

Indiferent de drumurile noastre zilnice, fie ca mergem la serviciu, fie ca ne ducem copilul la scoala ori gradinita, fie ca plecam in vacanta, accidente sunt si se petrec, atent sau neatent, din vina noastra sau a altora. Atari conditii impun si masuri suplimentare, iar asigurarea CASCO reprezinta cu adevarat o masura de siguranta pentru astfel de momente neplacute.

Fie ca e vorba de un furt sau de un accident amintit anterior, asigurarea CASCO te poate proteja, iar in cazul utilizarii frecvente a autoturismului, gradul de risc la astfel de intemperii creste destul de mult, din aceasta cauza este bine sa fim precauti si sa ne luam astfel de masuri.

O asigurare CASCO ce vine in intampinarea acestor necesitati este CASCO direct oferit de Allianz – Tiriac, o masura de siguranta pentru masina ta, masura la care poti apela ori de cate ori ai nevoie.

Un aspect important al CASCO DIRECT este acela ca o poti apela chiar si in cazul unei defectiuni tehnice, pentru ca aceasta asigurare ofera si asistenta rutiera.

Aceasta asigurare este destinata exclusiv persoanelor fizice ce detin un vehicul inmatriculat in Romania, cele cu maxim 9 locuri si o masa maxima de 3,5 tone, cu o vechime mai mica de 10 ani.

Ca sa afli care sunt caracteristicile ce ti se potrivesc la asigurarea CASCO DIRECT, poti sa apelezi platforma online, nu mai este necesara deplasarea la agentii. Intri pe platforma online allianzdirect.r si apesi butonul oferta Casco Direct, urmand sa completezi o cerere de asigurare. Dupa aceea urmeaza sa completezi optiunile pe care le doresti, poti astfel sa alegi sa-ti asigurari masina pentru avarii si furt, pentru accidente sau pentru primirea de asistenta rutiera. Dupa ce ai ales asigurarea dorita, vei primi si variantele politei Casco Direct, iar plata se poate face integral sau in rate, fie online, fie offline. Contractul de asigurare iti va parveni prinposta in doua zile lucratoare.
Poti sa platesti asigurarea Casco Direct cu cardul, fara sa te mai deplasezi la banca sau bancomat.

Care sunt intemperiile la care esti asigurat cu Casco Direct:

– actiuni mecanice de tipul: ciocniri, loviri, rasturnari, zgarieri, caderea vehicului, caderea unor corpuri de masina;
– fenomene naturale: inundatie, furtuna, uragan, cutremur, prabusire sau alunecare de teren, ploaie torentiala, grindina, trasnet, greutatea stratului de zapada sau gheata, avalansa de zapada, actiunea mecanica a apelor sau a obiectelor purtate de ape;

– incendiu, explozie;

– vandalism;

– furt total;

– furt partial;

– tentativa de furt asupra vehiculului sau a componentelor acestuia.

Optiunile pe care le ai:

– Casco Direct Esential: asiurare pentru avarii si furt;
– Casco Direct Asist: avarii si furt si asistenta rutiera;
– Casco Direct Plus: asigurare pentru avarii, furt, asigurare accidente pentru tine si persoanele transportate;
– Casco Direct Premium: asigurare pentru avarii si furt, servicii de asistenta rutiera si asigurare de accidente persoane.

Pentru stabilirea costurilor, folositi cu incredere calculatorul Casco Direct.

You Might Also Like