BRD ne saluta cu „Ave refinantare!”

„Ave refinantare, motanii te saluta! – sloganul BRD pentru creditul de refinantare de nevoi personale

Refinantarea unui credit de nevoi personale utilizand produsul Miau Miautot ce vreau de la BRD reprezinta o posibilitate de obtine costuri mai mici si chiar o suma de bani plus.

Dobanda acestei refinantari porneste de la 8,25%, adica una avantajoasa pentru un credit de nevoi personale clasic, fara garantii.

Obtii si o perioada de gratie de pana la 6 luni.

Daca alegi sa achizitionezi si un card de credit impreuna cu acest credit obtii un discount semnificativ la dobanda.

Pentru accesarea acestui credit de refinantare se accepta o gama larga de venituri: din salarii, pensii, divdende, chirii, drepturi de autor, venituri independente, etc.

Daca nu ai veniturile necesare care sa acopere suma de bani pe care doresti sa o imprumuti, poti apela la codebitori. Sunt acceptati maxim 3 codebitori.

Cum procedezi? Incepi cu un salut incurajator: „Ave refinantare, motanii te saluta!” Si acum, lasand gluma la o parte, procedura este aceasta: lasi datele tale intr-un formular online sau intr-o agentie BRD. Completezi acordul de interogare ANAF pentru inspectarea veniturilor ori prezinti alte documente de venit daca e cazul, astepti arpobarea imprumutului, dupa care urmeaza semnarea contractului si primirea banilor.

Pentru aceasta refinantare obtii o dobanda incepand de la 8,25%, in cazul in care ai venitui interogabile in baza de date ANAF. Promotia este valabila pana in 31 decembrie 2018.

Pentru acest credti de refinantare de nevoi personale de la BRD se percepe un comision de analiza dosar de 200 de lei, asigurare de viata de 0,09% pe luna din sold si un comision de administrare lunara a contului curent asociat creditului.

Prin acest credit poti sa obtii finantari de maxim 130 000 de lei pe perioade de maxim 5 ani.

Acordarea creditului se face rapid in baza unui singur document.

Asadar, „Ave refinantare, motanii te saluta!, merita atentia voastra. Informati-va in prealabil, urmarind platforma online a bancii, la sectiunea credite de refinantare.

You Might Also Like