Aspiri la cel mai bun credit de nevoi personale?

Fiecare dintre noi atunci cand are nevoie de bani si alese sa se imprumute, si-ar dori sa gaseasca cea mai convenabila oferta din piata.

Daca n-ai mai trecut printr-o astfel de experienta si nu siti la cine sa apelezi, nu-ti face griji, exista suficienta informatie care sa te ajute in demersul tau.

In cazul in care nu ai timpul necesar, ori poate nu crezi ca faci fata unui asemenea demers, poti sa gasesti cel mai bun credit de nevoi personale 2020 din Romania apeland la specialisti.

Sunt cateva societati de brokeraj care te pot ajuta in ceea ce ti-ai propus.

Tu trebuie sa-ti stabilesti niste obiective, in funcie de care, sa poti sa conturezi caracteristicile unui credit de nevoi personale.

Accesarea unui credit fara garantii si fara drum la banca nu mai este un impediment. Poti accesa azi rapid, 100% online, fara batai de cap. Daca esti la prima accesare, poti sa soliciti rapid 100% online, fara acte fizice.

Care este cea mai cautata forma de imprumut din Romania?

Creditele de nevoi sunt produse financiare dedicae persoanelor fizice, pentru satisfacerea nevoilor acestor, ele regasindu-se in portofoliul bancilor si IFN-urilor.

Aceste imprumuturi de nevoi sunt cele mai cautate forme de creditare din tara, popularitatea lor surclasand restul imprumuturilor cumulate, indiferent ca vorbim de creditare rapide, de imprumuturi fara adeverinta de salariu ori fara adeverinta de venit.

Principala lor calitate este aceea ca banii accesati astfel pot fi cheltuiti dupa pofta inimii fiecaruia dintre imprumutati.

Ca pret nu sunt cele mai ieftine credite, ele fiind depasite de creditele cu garantii ipotecare ori cele cu garantii auto.

Diferente dintre creditele garantate si cele de nevoi fara garantii este ca la primele banii se pot cheltui doar in scopul stabilit la inceput, prin contract.

Ce trebuie sa stim despre creditele de nevoi personale?

Valorile acordate de banci sunt ridicate pentru creditele de nevoi fara garantii, sumele maxime ridicandu-se la numere de ordinul zecilor de mii de lei.

Valoarea imprumutului difera de la institutie la institutie, dupa cum diferita este si dobanda ori perioada de rambursare.

Avantajoase din punct de vedere al inexistentei garantiilor, aceste credite isi bazeaza acordarea cu precadere pe eligibilitatea solicitantului

Care sunt conditiile de eligibilitate acceptate pentru astfel de credite?

Ca si in cazul sumelor acordate si a perioadei de accesare, lucruri ce difera de la o societate la alta, si conditiile de eligibilitate sunt proprii fiecarei institutii financiare in parte.

Poti sa-ti analizezi singur eligibilitatea inainte de a accesa la un credit ori altul, astfel poti sa apreciezi singur care sunt impunerile si sa alegi cea mai buna oferta pentru tine.

Iata care sunt cerintele comune ale institutiilor financiare:

 • cetatenie romana ori rezidenta romana
 • varsta ceruta poate varia intre varsta de majorat si cea de pensionare, cu mici variatii
 • locul de munca este un aspect important
 • vechimea in munca conteaza si ea indeosebi la banci
 • tipul de venit incasat (daca provine din contract de munca incheiat pe perioada nedeterminata ori determinata, etc)
 • gradul de indatorare conform cu produsul pe care doresti sa-l accesezi
 • scorul din Biroul de Credit este un parametru ce conteaza mult ca proportie in determinarea eligibilitatii – el reprezinta in medie suma celorlalti parametri reprezentati prin proportiile admise de fiecare institutie in parte.

Scoringul negativ din Biroul de Credit este un aspect important, primul analizat de banci cand soliciti un credit.

Ca sa scapi de istoricul negativ din Biroul de Credit nu este deloc usor, tinand cont ca doar banca care te-a raportat poate sa te stearga. In fine, pot exita si erori, insa, acestea pot fi remediate simplu. Daca nu esti in situatia aceasta, n-ai de ce sa-ti faci griji.

Daca n-ai un istoric de creditare bun, poti sa te indrepti catre Institutiile Financiare Nebancare.

Cum procedezi efectiv pentru accesarea celui mai bun credit?

Pentru a solicita un astfel de credit, ai de parcurs un algoritm destul de simplu:

 • iti analizezi eligibilitatea
 • compari mai multe oferte si o alegi pe cea mai buna dintre ele
 • acesezi in acord cu ceea ce-ti ofera societatea aleasa, fie online, fie la sediul institutiei
 • indiferent de forma de accesare, trebuie sa completezi niste formulare, in speta cererea de credit si acordul de consultare si prelucrare Birou de Credit, iar pentru identificarea veniturilor si natura acestora, trebuie sa fii de acord cu interogarea la ANAF
 • dupa ce ai terminat cu formularele si ai furnizat documentele solicitate, cererea este preluata de institutie si analizata ulterior.

In cazul in care n-ai mai accesat un credit pana in prezent, trebuie sa stii ca exista unele IFN-uri care ofera primul imprumut cu dobanda 0, asadar cel mai avantajos din punct de vedere al costurilor.

You Might Also Like