Asigurarea locuintei online

Iata ca in 2015, pentru a-ti realiza o asigurare a locuintei, poti sa o faci si online

Daca va imaginati acum cativa ani in urma, ca veti putea sa incheiati o asigurare a locuintei in mediul online, inseamna ca erati un optimist.

Iata ca astazi exista aceasta posibilitate de incheiere online a asigurarii locuintei tale, deci, nu mai este nevoie de deplasari peste deplasari, de toata birocratia atat de inutila.

Variante de asigurare online pentru locuinta ta sunt destul de numeroase, astfel ca, tu chiar ai de unde alege. Evident, trebuie sa te informezi temeinic inainte de a incheia o astfel de asigurare, caci, pana la urma, este impportant sa cunosti in detaliu toate asepectele respectivei polite de asigurare, pentru a nu avea ulterior suprize neplacute.

Haideti sa vedem impreuna care ar fi variantele cele mai cunoscute de a-ti asigura o locuinta online:

– Groupama – asigurarea esentiala a locuintei, unde poti calcula si cumpara online. Aveti pe platforma online a societatii, detalii despre asigurare, ce contine pachetul de asigurare, informatii suplimentare si conditii de plata. In formularul online oferit de cei de la Groupa vei parcurge o serie de intrebari necesare pentru definirea tipului de asigurare, asa ca, trebuie sa va inarmati cu rabdare si timp. Dupa ce parcuri formularul, vei ajunge sa-ti calculezi prima de asigurare. In acest mod vei sti exact cat ai de plata pentru asigurarea ta. La Groupama, aveti posibilitatea sa alegeti din trei tipuri de asigurari: asigurarea obligatorie a locuintei, asigurarea esentiala a locuintei sau asigurarea locuintei cu extracoperiri.

– AllianzTiriac va pune la dispozitie patru tipuri de asigurare pentru locuinta: asigurarea de locuinta Armonia, Asigurarea de locuinta Integra, Asigurarea de locuinta Credium si cea obligatorie. La AllianTiriac, puteti cumpara direct online Asigurarea Casa Direct, o asigurare facultativa pentru perszoanele fizice. Pentru a te proteja de situatiile neprevazute (dezastrele naturale – cutremure, inundatii, alunecari de teren, incendii, inundatii, furtul bunurilor, si multe, multe altele), este necesar sa va asigurati. O asigurare a locuintei iti ofera siguranta si protectia de care ai nevoie impotriva riscurile ce-ti pot ameninta locuinta si bunurile. Stiti bineinteles ca trebuie sa va faceti o asigurare obligatorie a locuintei, asigurare ce se va face in functie de structura cladirii in care locuiti. Pentru o locuinta de tip A, construita din beton armat, metal ori lemn, pereti din piata sau din caramida ori alte materiale rezistente, suma asigurata va fi de 20.000 de euro, prima de asigurare anuala fiind de 20 de euro. Pentru o locuinta de tip B, o constructie din caramida nearsa sau materiale nesupuse unui tratament termic sau chimic, suma asigurata este de 10.000 de euro, iar polita de asigurare anuala este de 10 euro.

– Generali – o alta mare societate de asigurari, care cunoaste valoarea si importanta locuintei tale si-ti ofera trei tipuri flexibile de asigurari, in functie de nevoile tale. Astfel, la Generali veti gasi: asigurarea completa plus, asigurarea completa ori cea clasica. Pe langa acestea se mai regaseste si asigurarea obligatorie. La Generali aveti un calculator online, unde va puteti calcula singuri polita de asigurare si unde si puteti aplica online pentru una din variantele de asigurare enumerate anterior. Dupa ce completezi formularele poti fi contactat de consultantii Generali, daca asta iti dorecti.

– Astra Asigurari iti ofera de asemenea asigurari pentru locuinta. Iata si tipurile de asigurari de la Astra: polita de asigurare impotriva dezastrelor, asigurarea imobilia si Ideal Casa – La tine acasa. Polita de asigurare impotriva dezastrelor se poate incheia in mod simplu si rapid online. Aceasta este de fapt asigurarea obligatorie pe care trebuie s-o incheie totui proprietarii de iobile cu destinatia de locuinte. Aceasta asigurare obligatorie te protejeaza ipotriva urmatoarelor riscuri: de cutremur, de alunecari de teren ori de incundatii.

– ING – va ofera la randu0i asigurari pentru locuinta dumneavoastra. Iata si variantele pe care le gasiti la ING: ING Asigurarea Locuintei, ING Asigurarea locuintei +, Eurocasa Flexi Plus si Eurocasa Completa. Asigurarea locuintei de la ING va „este oferita de GENERALI ROMANIA ASIGURARE REASIGURARE S.A. prin intermediul Amsterdam Broker de Asigurare, ING Bank actionand exclusiv in calitate de furnizor de servicii de plata”.

– Asirom – ofera asigurarea de locuinte si bunuri. Astfel, la Asirom exista mai multe tipuri de asigurari de locuinta: Caminul Meu – asigurarea facultativa a locuintelor precum si a bunurilor din aceasta, Home Assistance – Asigurarea penru asistenta la locatia asigurata, PAD – Asigurarea obligatorie a locuintei si Casuta Noastra – Asigurarea facultativa a locuintelor.

Pe langa aceste mari societati de asiurari, care sunt de altfel si cele mai cunoscute din piata, mai exista o serie de societati de brokeraj de asigurari. Multe din societatile de brokeri de asigurari ofera posibilitatea incheierii online a unei polite de asigurari.

You Might Also Like