Asigurare individuala medicala integrala

Cei de la Groupama ne propun o asigurare medicala integrala individuala, o asigurare de sanatate fara surprize

Asigurarea medicala integrala oferita de Groupama asigurari este realizata in parteneriat cu Regina Maria – reteaua privata.

Aceasta asigurare de sanatate asigura o gama larga de specialitati de care poti beneficia, servicii la pachet, in acord cu necesitatile tale. Poti opta pentru orice pachet, si poti beneficia de:preventia, diagnostic si tratament.

Aplicand pentru aceasta asigurare individuala de sanatate, beneficiezi de servicii medicale de calitate la Regina Maria.

Poti alege oricare din pachetele medicale gata create, ori poti sa-ti creezi singur pachetul potrivit. Poti alege de asemenea servicii de spitalizare si interventii chirurgicale, ori poti alege doar servicii medicale in ambulatoriu. Mai ai la dispozitie si pachetele spitalizare, interventii chirurgicale, nastere (aici cu trei variante, basic, mediu si premium) sau poti opta pentru pachetul standard.

Avantajele asigurarii medicale integrate:
– ai la dispozitie o retea nationala asa cum este sistemul privat de sanatate Regina Maria
– scapi de grija platii serviciilor atunci cand mergi la medic
– ai la dispozitie 5 spitale in Bucuresti
– 2 maternitati, in Bucuresti si Brasov
– 3 campusiri medicale in Bucuresti, Brasov si Bacau
– o banca centrala de celule stem
– laboratoae in Bucuresti, Brasov, Constanta si Bacau.

Cine opteaza pentru pachetul premium de asigurare medicale – ai la dispozitie servicii de maternitate si poti sa beneficiezii si de tratament in straintate.

Pentru a opta pentru o astfel de asigurare de sanatate integrala individuala, poti sa suni la 0374 110 110, pentru Bucuresti aveti la dispozitie telefonul 021 305 8000. Te poti prezenta cu cardul de asigurat si buletin la clinica dorita. Groupama Aigurari iti achita costurile, conform cu pachetul de asigurari ales.

You Might Also Like