Alerg sa prind reducerile

Mai cumpara cineva ceva, daca acel ceva nu este la reduceri?

Trebuie sa recunosc ca in dimineata asta am avut o revelatie; am inceput sa cumparam diverse produse doar pentru ca sunt la reduceri. Am inceput sa asteptam ziarele distribuite de supermarket-uri si hypermarket-uri, doar pentru a mai gasi ceva la reduceri. Si totusi…

Si totusi, cumparam mai mult decat avem nevoie, iar uneori reducerile sunt doar aparente. Evident, sunt si reduceri adevarate, palpabile cum s-ar spune, caci nu degeaba am cumparat eu astazi pulpe de pui la 7 lei Kg, ori pulpe de curcan cu 17 lei Kg. Ei bine, sunt si reduceri, insa, pe langa celebrele pulpe am mai adaugat in cos cumparaturi de vreo 400 de lei. Deci, reducerile de astazi m-au costat in jur de 450 de lei, in ansamblu. Si atunci te intrebi, merita oara? In fine, daca esti ingust la punga, si n-ai mania cumparaturilor si a bagatului in cos, probabil ca merita. Insa, cand esti si femeie si iti si place sa umbli prin magazine si sa cumperi diverse lucruri „foarte importante”, evident ca nicio reducere nu-si are rostul.

Am deschis acest subiect pentru ca acum e perioada cand incep marile reduceri de sezon. Deocamdata retailer-ii, isi fac incalzire, urmand sa dea navala cu celelbra zi de Black Friday si toate zilele pe care acestia le aloca special reducerilor. Unii ofera reduceri si de Halloween, altii au white Friday ori Green Friday, etc. Deci, multe motive de reduceri, la care romanii nu se lasa prea mult invitati.

De Black Friday sunt cele mai mari reduceri de peste an, si noi romanii adoptand aceasta zi cu din ce in ce mai mare interes. Daca Anul trecut Black Friday a fost un real succes pentru marea majoritate a magazinelor online, se pare ca 2014 va intrece toate asteptarile, cel putin asta este opinia specialistilor. De Black Friday se vand foarte bine gadget-urile si electrocasnicele mici si mari, dar si jocurile si articolele pentru copii. Parintii isi fac alimentarea de Black Friday cu cadouri pentru Craciun, motiv pentru care jucariile sunt printre cele mai vandute produse din aceasta zi.

Imi plac reducerile si stiu ca si voua va plac. Insa, atentie cand cumparati, mai ales daca discutam de Black Friday 2014. Daca v-ati pus in gand sa cumparati diverse produse de valoare, ar fi bine sa stiti din vreme care este pretul lor actual in magazine, astfel incat de Black Friday sa stiti clar cat este reducerea oferita de comercianti.

In rest, spor la cumparaturi si sa ne auzim cu bine!

You Might Also Like