Alege solutia imobiliara potrivita la Credit24h

Propuneri de solutii pentru achizitia de locuinte oferite de Credit24h

Credit24h este un broker de credite, sustinut de SudRezidential.ro, un dezvoltator imobiliar al Zonei de Sud ce are in vanzare peste 2000 de apartamente, disponobile imediat.

De asemenea, incepand de anul trecut, Credit24h a devenit singurul parter oficial al BRD Romania.

Pe langa creditele de nevoi personale si asigurari, acest broker ofera si solutii imobiliare.

Daca doriti sa va achizitionati o locuinta, Credit24h, va pune la dispozitie mai multe variante:

1. Creditul Prima Casa, prin care puteti achizitiona:

– garsoniera, cu o rata lunara de 102 euro;
– apartament de doua camere cu o rata lunara de 189 euro pe luna;
– apartament de 3 camera, avand o rata lunara de 235 euro pe luna;
– apartament de 4 camera, cu o rata lunara de 280 euro pe luna.

Pentru ca in ziua de astazi este din ce in ce mai dificil sa achizitionezi o locuinta, Credit24h iti ofera solutii imobiliare complete, putandu-ti la dispozitie, pe langa resursele lor proprii, si dezvoltatori imobiliar, finantatori, ba chiar si arhitecti, avocati ori notari pentru rezolvarea formalitatilor ulterioare.

Important de retinut ca prin programul Prima Casa, iti va fi necesar un avans de doar 5%, in loc de 15-20%, cat ti s-ar solicita in mod normal pentru un credit de achizitie a unui imobil.

2. Credite ipotecare

Solutii complete pentru achizitia unei locuinte:

– credit „start”, in valoare de maxim 132.000 lei, cu un avans de 15%, pe o perioada de 225 lei, avand o rata lunara de 1043 lei;
– creditul „casa mea”, iti permite sa imprumuti pana la 101000 lei, cu un avans de 155, pe o perioada de maxim 336 lei, avand o rata lunara de 655 lei;
– creditul de achizitie in euro „fix”, iti permite sa obtii pana la 21.500 euro, pe o perioada de 360 de luni, obtii o rata lunara de 180 euro;
– credit standard, o oferta de maxim 21.500 euro, pe o perioada de 360 de luni, cu o rata de 180 euro pe luna.

Creditul ipotecar reprezinta o solutie de imprumut pentru achizitia unei locuinte, iar cei de la Credit24h iti ofera posibilitatea de a obtine sumele de bani dorite in mod rapid si sigur.

Suma pe care o poti ibtine, ti se va pune la dispozitie fie integral, fie esalonat, plata efectuandu-se direct catre vanzator.

Aceste credite ipotecare pot fi accesate daca faci dovada ca ai un venit minim necesar pentru a-ti putea rambursa la timp creditul. Veniturile acceptate sunt: venituri din salarii, pensii, drepturi de autor, rente viagere, dividende, chirii, activitati independente, diurne personal navigant. Practic, acestea sunt veniturile intalnite de obicei la creditele ipotecare bancare.

Specialistii de la Credit24h iti vor da toate detaliile necesare si iti va spune daca esti eligibil sau nu pentru un astfel de credit ipotecar. De asemenea, ei te vor indruma catre solutia potrivita pentru tine, in functie de veniturile de care dispui si de nevoile tale.

You Might Also Like